Over Frankee

Frankee schrijft over mensen en bedrijven die graag in de belangstelling staan. Frankee zelf heeft echter geen behoefte om in de spotlights te staan. Hij zal zijn ware identiteit dan ook niet vrijgeven.

Inhoud

Op frankee.nl worden foto’s en filmpjes als nodig met bronvermelding gepubliceerd. Indien de bronnen niet juist zijn of wanneer er materialen zijn geplaatst waarvan jij denkt dat deze schadelijk kunnen zijn voor bepaalde personen, in welke vorm dan ook, neem dan contact op met Frankee. Frankee is altijd bereidt te overwegen foto’s of filmpjes te verwijderen. Indien er een artikel op onwaarheden berust, laat dit dan weten via deze deze link.

Links

Op frankee.nl zijn externe links aanwezig. Frankee is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar deze links naar verwijzen.

Reacties

De mogelijkheid tot reageren onder artikelen is uitsluitend bedoeld voor bezoekers die hun mening willen geven. Beledigende of racistische reacties worden direct verwijderd. Niets van de inhoud van de reacties komt van Frankee zelf, of is geschreven vanuit zijn standpunt.

Privacy

De gegevens die nodig zijn voor het inloggen op Frankee.nl worden niet gebruikt voor commerciƫle doeleinden.

Technische problemen

Zijn er elementen op de website die niet naar behoren werken, neem dan contact op met Frankee en laat weten wat je klacht is.

Tips

Frankee hoort en ziet veel, maar hij wil ook nog wel eens wat over het hoofd zien. Heb jij tips of foto’s, laat het me weten en wie weet draag jij bij aan Frankee.nl!

Algemeen

Je kunt Frankee altijd mailen voor andere vragen of opmerkingen. Zijn mailbox staat 24uur per dag open: hello[at]frankee.nl!