Het is weer zomer en dat betekent dat er weer een hoop bruiloften in de agenda gepland staan. Om deze leuke gelegenheden zo stijlvol mogelijk te kunnen bijwonen heb je natuurlijk wel een aantal leuke outfits nodig. En als er iets is dat niet mag ontbreken bij elke bruiloftsgastoutfit zijn dat de schoenen. Wil jij dit seizoen altijd de meest leuke pumps aan onder jouw outfit? Met Peter Kaiser zit je altijd goed. Waarom wij dit merk aanraden voor bij jouw outfits als bruiloftsgast lees je in deze blog! Dus heb jij net als wij een aantal leuke trouwfeesten op de planning staan lees dan gauw even door.

Onder elke jurk Peter Kaiser

Als er een merk is met de meest uiteenlopende pumps modellen dan is het Peter Kaiser wel. Dit merk heeft de meest lage tot de meest hoge hakjes, van felle kleuren tot basic zwart. Wat jouw outfit voor op de bruiloft ook is er is altijd een model dat er bij past. Even ter verduidelijking een paar voorbeelden. Een knalroze jurkje tot net over de knie met een paar Peter Kaiser pumps in dezelfde kleur! Het staat supergoed bij elkaar en het zijn maar twee dingen die je met elkaar hebt moeten combineren. Voorbeeld nummer 2: een rode pantalon met een hoge taille en een witte blouse. De Peter Kaiser pumps die goed bij deze outfit zouden passen zijn de welbekende zwarte pumps. Deze outfit betreft geen jurk, maar het is wel een leuke bruiloft outfit.

Peter Kaiser ook voor als je geen fan van hakken bent

Behalve dat het merk superhoge pumps in de collectie heeft, zijn er ook genoeg modellen kleine blokhakjes. Ze zien er net zo leuk uit als de hogere hakken alleen zijn ze wat vriendelijker voor mensen die niet op hakken kunnen lopen. Als je onder deze categorie valt dan moet echt even een kijkje nemen, want de Peter Kaiser schoenen met kleinen hakjes zijn top. Vaak zien ze er wat oubollig uit, maar bij Peter Kaiser is dat zeker niet zo! Voor de meest hippe vrouwen heeft het merk een ruime keuze. Zoek je nog een paar leuke schoenen dan kun je altijd bij dit merk terecht.

Hier koop je jouw Peter Kaiser bruiloftspumpspeter kaiser

De te gekke pumps zijn gewoon online te bestellen dus je hoeft er niet helemaal naar te zoeken. Op de website van Van Arendonk kun je de collectie met Peter Kaiser pumps vinden. Met een paar dagen heb je de schoenen voor je outfit als bruiloftsgast in huis.