Frankee.nl

Op zoek naar kerstcadeaus? Deze zijn altijd goed.

De maand december is bijna begonnen en dat betekent het begin van de feestdagenperiode. In deze periode komen we normaal gesproken gezellig met familie of vrienden bij elkaar en wordt er vaak goed aandacht gegeven aan een heerlijke maaltijd. Aan spelletjes en cadeaus ontbreekt het in deze periode ook nooit. Dit jaar zal het allemaal anders verlopen en moeten we creatief zijn met nieuwe ideeën. Toch zullen sommige dingen nooit veranderen. Zoals de stress wanneer je op het laatste moment nog cadeautjes moet kopen, of wanneer je een cadeautje moet kopen voor iemand die je helemaal niet zo goed kent. Een manier om deze stress te voorkomen is door voor cadeautjes te gaan die werkelijk altijd goed zijn. Misschien niet het meest origineel, maar toch altijd leuk om te geven én te krijgen. Welke cadeautjes dat zijn? Je leest het hieronder.

Koken

Of je nu met de hele familie bij elkaar komt, een romantisch diner met je partner hebt gepland of gewoon voor jezelf wilt uitpakken, een heerlijke maaltijd mag tijdens de feestdagen niet ontbreken. Omdat de  restaurants dicht zijn is dit jaar de uitgelezen kans om eens zelf in de keuken te gaan staan. Een kookboek om zelf een kerstdiner te maken is dan ook een goed cadeau. Ook zijn dit tijden waarin mensen hun goede voornemens weer gaan opstellen. Aangezien gezond eten daar vaak een van is, zit je altijd goed met een kookboek met healthy recepten of bijvoorbeeld vegetarische gerechten.

Warme voetjes

Vraag me niet waarom, maar alles wat bijdraagt aan warme voetjes doet het altijd bijzonder goed met de feestdagen. Je kunt natuurlijk voor eenvoudige sokken gaan, maar met kerst mag je heus wel wat groter uitpakken. Ga bijvoorbeeld voor glittersokken of een paar fijne pantoffels, het liefst wel met een anti-slip zool. Kerstsokken met rendieren, kerstbomen, sneeuwvlokken of andere gekke print zijn natuurlijk ook altijd een goed idee. Match ze met je foute kersttrui en jij bent er helemaal klaar voor.

Het geurt goed

Net als alles wat bijdraagt aan warme voeten, doet ook bijna alles waar een lekkere geur aan zit het goed als kerstcadeau. Geurkaarsen en geurstokjes vind je bij mij in de woonkamer, slaapkamer, wc, badkamer, eigenlijk overal in huis. Een fijne geur in huis geeft een kalm, prettig en schoon gevoel. Precies wat je in huis wilt hebben. Tegenwoordig komen er ook steeds meer room sprays op de markt. Een paar keer sprayen en het huis ruikt weer heerlijk. Dit is vooral fijn wanneer je bijvoorbeeld niet goed tegen de continue geur van geurstokjes kunt.

Mobiele versie afsluiten