Frankee.nl

Leuke modetrends

Nikkie

De mode ontwikkeld zich natuurlijk snel waardoor er vele trends gelijktijdig ontstaan. Sommige minder leuk dan de ander en sommige houden ook weer langer aan dan andere trends. In deze blog bespreek ik een aantal trends die momenteel gaande zijn.

Rokjes met geruite printjes

Tegenwoordig komen rokjes weer terug in de mode. In veel verschillende texturen en kleuren. Zo komen de corduroy rokjes steeds vaker in de winkels te hangen. Ook komen de gehaakte rokjes weer steeds vaker voor. Ook komen leren rokjes weer steeds vaker voor, niet alleen in het zwart maar ik in kleuren als roze en rood. Een van die merken waar ik goed nieuwe trends kan oppikken is Nikkie. Nikkie is een leuk trendy merk met vrolijke kleuren. Nikkie Plessen heeft in 2011 haar modemerk Nikki gelanceerd. Het gezicht van Nikkie is trouwens ook geen onbekende, namelijk Kate Moss.

Wollen jassen

Tegenwoordig is het weer mooi om een wollen jas te nemen. Behalve dat wollen jassen je goed warm houden doordat wol een warmte isolator is, geeft wol ook een klassieke uitstraling. De beige wollen jas lijkt vooral populariteit te winnen. Maar ook zwarte en grijze wollen jassen zijn erg mooi.

Dierenprints

Ook lijken de dierenprints een herintrede te doen in de modewereld. Vooral de panterprint wordt nu veel gespot op jassen. Net als de trend van de faux fur jassen lijken panterprint faux fur jassen de beste combinatie te zijn en zodoende erg in populariteit te groeien.

Leer

Leer lijkt ook weer een herintrede te doen. Leren laarzen en leren jacks zijn natuurlijk nooit uit de mode geraakt. Echter zijn de leren jurkjes en leren broeken wel weer terug van weggeweest.

Zilver

Elk jaar veranderd het weer, maar goud en zilver lijken elkaar een beetje af te wisselen. Op de catwalk lijkt zilver nu de meest voorkomende kleur van de twee, maar dit zou ook snel weer kunnen veranderen.

Logo’s

Een van die trends, die zich onder andere op de catwalk ontwikkeld, waar ik eigenlijk vrij weinig mee heb is het groot en duidelijk bedrukken van kleding met logo’s of de naam van het merk. Ik snap dat bij merken die exclusiever en duurder zijn, mensen graag willen laten zien dat zij van zo’n merk kleding hebben. Maar ik vind het eerlijk gezegd gewoon zonde van de stof. Het geeft een rommelig uiterlijk en is enorm trendgevoelig. Een trui waar een merknaam enorm groot op staat geprint, wil je volgend jaar misschien niet meer dragen

Mobiele versie afsluiten