Frankee.nl

De mooiste fietsroutes in Den Haag

tweedehands fietsen den haag

De warme zomermaanden zijn weer om de hoek. Een goed moment om weer sportief te gaan fietsen in de buitenlucht. Den Haag heeft heel wat te bieden voor fietsen. Deze hoofdstad trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. In de stad zelf zijn natuurlijk toeristische trekpleisters zoals het koninklijk huis. Maar er is ook genoeg te zien in groene omstreken langs de kustlijn. Lees hieronder mijn favoriete fietsroutes.

Fietsroute door de Wassenaarse Duinen

Hou je van natuur? Dan is de fietstocht van fietsnetwerk in de Wassenaarse duinen van ongeveer 22 kilometers zeker een aanrader. Deze route gaat langs Scheveningen en Wassenaar. Koninklijke paden leiden je door de Wassenaars duinen en de mooie huizen die hier te vinden zijn. De route rij in ongeveer twee uur tijd en je hebt de hele tijd een heerlijke zeebries. Het wordt wel aangeraden om ook zo om de zoveel tijd even af te stappen, bijvoorbeeld op het strand of bij de vele bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het kasteel Oud Wassenaar of stop bij een van de vele gezellige terrasjes.

Fietsroute door en rondom het Haagse centrum

Deze fietsroute van route.nl is wat langer. Je begint de fietstocht in het centrum bij Den Haag Holland Spoor. De route brengt je langs de hoogtepunten van het historische centrum. Ook in deze route kom je langs de duinen met zicht op de Noordzee, waar je eens kunt stoppen bij de bunkers uit de tweede wereldoorlog. De badplaats Scheveningen is heel gezellig tijdens de zomer. Je hebt hier direct een zonnig vakantiegevoel. Vervolgens ga je langs het natuurgebied Meijendel. Dit gebied is onderdeel van nationaal park Hollandse Duinen. Vroeger groeide hier Meijdoorns waar het gebied zijn naam van heeft ontleend. Het is ook een goed moment om de vele soort vogels en vlinder die hier leven te zien.

Ben je nog niet in het bezit van een geschikte fiets?

Kijk eens voor tweedehands fietsen Den haag bij cheapassbikes.nl. Je kan hier makkelijk een geschikte fiets leasen voor een aantrekkelijke prijs. Het gemak van een leasefiets online bestellen is dat hij binnen enkele dagen bij je wordt afgeleverd. Of dit nu thuis is of op je werk. De tweedehands fietsen Den Haag zijn op basis van een maandcontract en zonder BKR. Je kan dit contract dus maandelijks opzeggen. Onderhoudskosten zijn daarbij vergoed en dat is natuurlijk wel zo fijn wanneer je flinke tochten gaat maken. Ideaal voor wanneer je er gewoon even op uit wilt met een fiets die op maat is en wel wat kan hebben. Er is in ieder geval genoeg te fietsen in omgeving Den Haag!

Mobiele versie afsluiten